Jednoduchý recept

Cibulová polévka z Francie

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 45 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 35 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (0%)
ID receptu: 30491

Ingredience

1 kg Cibule
1 polévková lžíce Cukr krupice
1,8 l Hovězí vývar základní
30 g Mouka pšeničná hladká
45 g Máslo čerstvé
4 polévková lžíce Olej slunečnicový
1 g Pepř černý mletý
30 g Sýr Parmezán
1 g Sůl

Nutriční hodnoty jedné porce

9% Kalorie 182 kcal
Kilojoule 762kJ
5% Sacharidy 18 g
12% Tuky 9 g
35% Sodík 708 mg
15% Bílkoviny 8 g

Cibulová polévka z Francie postup přípravy receptu:

1

V hrnci ohřejeme v oleji máslo, přidáme na tenká kolečka nakrájenou cibuli, cukr a zpěníme. Zaprášíme moukou a cca 2 minuty opékáme.

2

Přidáme vývar, osolíme, opepříme, přikryjeme pokličkou, zvolna vaříme cca 30 minut.

3

Polévku rozdělíme do misek a posypeme sýrovými krutony nebo nahrubo nastrouhaným sýrem.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept