Recept

Brynzová polévka s kysanou smetanou

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 33 minut
Doba přípravy: 8 minut
Doba vaření: 25 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (21%)
ID receptu: 30495

Ingredience

1 ks Cibule
1 špetka Kmín mletý
2 polévková lžíce Mouka pšeničná hladká
1 polévková lžíce Máslo čerstvé
1 polévková lžíce Ocet kvasný lihový
1 kávová lžička Paprika mletá sladká
1 polévková lžíce Petržel - nať
400 g Smetana zakysaná 14%
150 g Sýr Brynza
1 špetka Sůl
1 l Voda pitná

Nutriční hodnoty jedné porce

17% Kalorie 334 kcal
Kilojoule 1 396kJ
3% Sacharidy 12 g
36% Tuky 27 g
4% Sodík 70 mg
20% Bílkoviny 11 g

Brynzová polévka s kysanou smetanou postup přípravy receptu:

1

Cibuli oloupeme a drobně nakrájíme, brynzu rozmícháme v 250 ml vody, petrželovou nať jemně nasekáme, kysanou smetanu rozšleháme s 50 ml vody a moukou.

2

Na másle osmažíme cibuli, přisypeme papriku, zašleháme brynzu, přilijeme zbývající vodu, ocet a provaříme. Poté vlijeme kysanou smetanu s moukou, dobře rozšleháme, přisypeme kmín, podle potřeby sůl. Na talířích zdobíme petrželovou natí.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept