Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 85 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 70 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (25%)
ID receptu: 30538

Ingredience

120 g Cibule
1200 g Krůtí křídla
30 ml Olej olivový
60 ml Olej stolní
5 g Pepř černý mletý
6 g Petržel - nať
6 g Pomerančová kůra
12 ml Protlak rajčatový
150 g Rajčata
8 g Sůl
150 ml Víno bílé
500 ml Vývar telecí
1 stroužek Česnek
80 g Šalotka

Nutriční hodnoty jedné porce

33% Kalorie 650 kcal
Kilojoule 2 720kJ
2% Sacharidy 8 g
54% Tuky 40 g
70% Sodík 1 g
101% Bílkoviny 57 g

Krůtí frikasé postup přípravy receptu:

1

Křidélka osolíme, opepříme a necháme 20 minut smažit na rozpáleném oleji.

2

Poté přidáme pokrájenou šalotku a cibuli a restujeme dalších 5 minut.

3

Přilijeme víno a povaříme dalších 5 minut.

4

Poté přidáme pokrájená rajčata, protlak, pomerančovou kůru a vývar.

5

Zakryté dusíme 40 minut.

6

Odebereme přebytečný tuk, přidáme sekanou petržel, olivový olej a česnek.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept