Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 35 minut
Doba přípravy: 25 minut
Doba vaření: 10 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (24%)
ID receptu: 30581

Ingredience

500 g Brambory
1 ks Cibule
100 ml Olej rostlinný
2 polévková lžíce Solamyl - bramborový škrob
1 kávová lžička Sůl
1 ks Vejce slepičí
250 g Zelí kysané

Nutriční hodnoty jedné porce

18% Kalorie 351 kcal
Kilojoule 1 468kJ
6% Sacharidy 23 g
36% Tuky 27 g
11% Sodík 228 mg
11% Bílkoviny 6 g

Zelné bramboráčky postup přípravy receptu:

1

Kysané zelí nadrobno nakrájíme. Brambory oloupeme, omyjeme a nastrouháme. Vložíme je do čisté utěrky, vymačkáme vodu.

2

Zelí s bramborami smícháme v míse, přidáme solamyl, oloupanou, nastrouhanou cibuli, vejce a sůl. Vše dobře promícháme.

3

Z těsta smažíme na pánvi na rozehřátém oleji ploché bramboráčky.

4

Můžeme podávat teplé i studené.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept