Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 115 minut
Doba přípravy: 25 minut
Doba vaření: 90 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (27%)
ID receptu: 30635
Kategorie: Maso

Ingredience

1000 g Brambory
1 ks Bylinky čerstvé - svazek
300 g Cibule
1000 ml Hovězí vývar základní
2000 g Jehněčí žebírka
100 g Máslo čerstvé
50 g Mouka pšeničná hladká T 650
40 ml Olej arašídový (podzemnicový)
2 špetka Pepř černý mletý
2 špetka Sůl

Nutriční hodnoty jedné porce

81% Kalorie 1,591 kcal
Kilojoule 6 655kJ
9% Sacharidy 33 g
181% Tuky 135 g
37% Sodík 734 mg
104% Bílkoviny 58 g

Žebírka Champvallon postup přípravy receptu:

1

Olej rozehřejeme a osmahneme na něm posolená a opepřená žebírka. Ta poté vyskládáme do zapékací nádoby. Máslo rozpustíme, přimícháme mouku a povaříme 5 minut za stálého míchání. Zalijeme vroucím vývarem. Cibuli a brambory oloupeme a pokrájíme na plátky, které rozprostřeme na maso.

2

Přidáme svazek bylin, zalijeme omáčkou a dáme péct na 75 minut při teplotě 190 °C.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept