Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 160 minut
Doba přípravy: 40 minut
Doba vaření: 120 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (27%)
ID receptu: 30641
Kategorie: Maso

Ingredience

3 ks Bobkový list
120 g Celer - nať
3 stroužek Česnek
180 g Cibule
100 g Játra drůbeží
10 ml Koňak Armaňak
180 g Mrkev kořen
4 g Pepř černý celý
1 špetka Pepř černý mletý
10 g Petržel - nať
200 g Pórek
1200 g Slepice
10 g Strouhanka
10 g Sůl
70 g Šunka parmská
3 g Tymián čerstvý
1 ks Vejce slepičí
300 g Vepřová krkovička
5000 ml Voda pitná

Nutriční hodnoty jedné porce

21% Kalorie 411 kcal
Kilojoule 1 721kJ
3% Sacharidy 11 g
95% Tuky 71 g
34% Sodík 679 mg
80% Bílkoviny 45 g

Slepice s nádivkou postup přípravy receptu:

1

Krkovičku umeleme, smícháme s nasekanými játry, pokrájenou šunkou, vejcem, strouhankou, armaňakem, nakrájenou petrželí a česnekem, tymiánem, solí a pepřem. Nádivkou naplníme slepici, tu pevně svážeme a dáme do hrnce. Zalijeme 5 l vody a uvedeme k varu. Vaříme 30 minut. Poté přidáme pokrájenou cibuli, mrkev, pórky, celerovou nať, celý pepř, tymián a bobkový list.

2

Vaříme 90 minut.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept