Jednoduchý recept

Kuře pečené v římském hrnci

  • Francie
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 100 minut
Doba přípravy: 25 minut
Doba vaření: 75 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (25%)
ID receptu: 30647
Kategorie: Maso

Ingredience

100 g Anglická slanina
600 g Brambory
180 g Cibule
1200 g Kuře
3 špetka Pepř černý mletý
3 špetka Sůl
3 špetka Tymián čerstvý

Nutriční hodnoty jedné porce

44% Kalorie 865 kcal
Kilojoule 3 620kJ
6% Sacharidy 23 g
76% Tuky 57 g
30% Sodík 610 mg
112% Bílkoviny 63 g

Kuře pečené v římském hrnci postup přípravy receptu:

1

Kuře osolíme, opepříme a vložíme do římského hrnce. Přidáme pokrájenou cibuli a na kostičky pokrájené brambory a slaninu.

2

Přisypeme tymián, osolíme a opepříme.

3

Pečeme 75 minut při 200 °C.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept