Pečená perlička s česnekem
90 min.
![Francie](https://admin.milujivareni.cz/uploads/img/2024/05/5d1c341e22ba1d3d41b56afd08c7f644f41cbc20.png?w=16&q=75)
Ingredience
- 1500gramůPerlička
- 60mililitrůOlej stolní
- 4gramyTymián čerstvý
- 2špetkySůl
- 2špetkyPepř černý mletý
- 6stroužkůČesnek
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
635 kcal
Bílkoviny
94 g
Tuky
28 g
Sacharidy
3 g
Vláknina
337 mg
Cukr
75 mg
Postup přípravy
- 1Maso potřeme olejem, osolíme a okořeníme. Do vnitřku perličky vložíme oloupaný česnek. Pečeme při 210 °C 45 minut, poté maso otočíme a pečeme dalších 15 minut. Maso přeléváme výpekem.
- 2Upečenou perličku zabalíme do alobalu a necháme 10 minut odležet.
- 3Poté naporcujeme a ihned servírujeme.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.