Jednoduchý recept

Pečená perlička s česnekem

  • Francie
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 90 minut
Doba přípravy: 30 minut
Doba vaření: 60 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (25%)
ID receptu: 30650

Ingredience

60 ml Olej stolní
2 špetka Pepř černý mletý
1500 g Perlička
2 špetka Sůl
4 g Tymián čerstvý
6 stroužek Česnek

Nutriční hodnoty jedné porce

32% Kalorie 635 kcal
Kilojoule 2 657kJ
1% Sacharidy 3 g
38% Tuky 28 g
13% Sodík 268 mg
168% Bílkoviny 94 g

Pečená perlička s česnekem postup přípravy receptu:

1

Maso potřeme olejem, osolíme a okořeníme. Do vnitřku perličky vložíme oloupaný česnek. Pečeme při 210 °C 45 minut, poté maso otočíme a pečeme dalších 15 minut. Maso přeléváme výpekem.

2

Upečenou perličku zabalíme do alobalu a necháme 10 minut odležet.

3

Poté naporcujeme a ihned servírujeme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept