Zdravý recept

Kuře v solné krustě

  • Francie
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 125 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 105 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (25%)
ID receptu: 30654

Ingredience

1300 g Kuře
6 g Petržel - nať
2000 g Sůl hrubozrnná
6 g Tymián čerstvý
3 stroužek Česnek

Nutriční hodnoty jedné porce

36% Kalorie 707 kcal
Kilojoule 2 957kJ
0% Sacharidy 2 g
65% Tuky 49 g
24661% Sodík 493 g
108% Bílkoviny 61 g

Kuře v solné krustě postup přípravy receptu:

1

Kuře potřeme olejem, posypeme polovinou sekaného tymiánu a petrželkou.

2

Zbytek bylinek vložíme do kuřete společně s nasekaným česnekem.

3

Zapékací nádobu vysypeme solí a navrch umístíme kuře, které jsme obalili v soli.

4

Pečeme 105 minut při 220°C.

Poznámka

Servírujeme teplé.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept