Jednoduchý recept

Vařené jáhly se smaženou cibulkou

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 25 minut
Doba přípravy: 5 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (21%)
ID receptu: 30678

Ingredience

1 ks Cibule
200 g Jáhly - loupané proso
40 g Olej rostlinný
2 špetka Sůl
1 l Voda pitná

Nutriční hodnoty jedné porce

15% Kalorie 287 kcal
Kilojoule 1 202kJ
11% Sacharidy 39 g
16% Tuky 12 g
6% Sodík 130 mg
10% Bílkoviny 6 g

Vařené jáhly se smaženou cibulkou postup přípravy receptu:

1

Jáhly prolijeme vroucí vodou a dáme vařit do studené vody (vody v poměru jako při vaření rýže). Když jsou jáhly vařené, osolíme a servírujeme polité drobně krájenou cibulí, kterou jsme usmažili na tuku.

Poznámka

Uvařené jáhly můžeme smíchat s drobně pokrájeným uzeným masem usmaženým s cibulkou na tuku. Můžeme přimíchat posekanou petrželovou nať.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept