Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 85 minut
Doba přípravy: 25 minut
Doba vaření: 60 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (23%)
ID receptu: 30705

Ingredience

600 g Hovězí roštěnka níz. peč.
4 kávová lžička Hořčice plnotučná
2 polévková lžíce Mouka pšeničná hladká T 650
1 ks Paprika červená
1 špetka Pepř černý mletý
50 g Slanina vepřová
100 g Sýr Eidam cihla 40%
1 kávová lžička Sůl
2 ks Vejce slepičí
500 ml Voda pitná
4 polévková lžíce Zakysaná smetana
100 g Šunkový salám

Nutriční hodnoty jedné porce

30% Kalorie 598 kcal
Kilojoule 2 502kJ
1% Sacharidy 3 g
57% Tuky 43 g
21% Sodík 427 mg
86% Bílkoviny 48 g

Roštěnkové závitky postup přípravy receptu:

1

Omyté maso nakrájíme na plátky, naklepeme, osolíme, opepříme a potřeme hořčicí.

2

Na každou roštěnku položíme plátek slaniny, šunkového salámu, sýra, polovinu předem uvařeného vejce a proužek očištěné papriky. Maso svineme a upevníme párátky.

3

Roštěnky obalíme v hladké mouce, krátce osmahneme v kastrole na oleji a podlijeme vodou. Dusíme doměkka.

4

Šťávu podle potřeby zahustíme trochou hladké mouky a zjemníme zakysanou smetanou.

5

Vhodnou přílohou jsou houskové knedlíky.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept