Recept

Špagety se sójovou rajčatovou omáčkou

  • Itálie
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 35 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (21%)
ID receptu: 30715

Ingredience

1 ks Feferony
250 g Lilek
2,5 polévková lžíce Máslo čerstvé
5 polévková lžíce Olej olivový
5 polévková lžíce Omáčka sójová
600 g Rajčata
1 ks Rozmarýn čerstvý
2 kávová lžička Sůl
1 ks Tymián čerstvý
5 l Voda pitná
2 stroužek Česnek
1 ks Šalvěj čerstvá
500 g Špagety

Nutriční hodnoty jedné porce

36% Kalorie 716 kcal
Kilojoule 2 996kJ
30% Sacharidy 109 g
29% Tuky 22 g
22% Sodík 450 mg
33% Bílkoviny 19 g

Špagety se sójovou rajčatovou omáčkou postup přípravy receptu:

1

Špagety uvaříme v dostatečném množství osolené vody se 2 lžícemi sójové omáčky. Scedíme a necháme okapat.

2

Očištěnou feferonku a česnek nadrobno nasekáme, lilek a rajčata omyjeme, nakrájíme na kostky.

3

Část bylinkových lístků, feferonku a česnek osmahneme na 2 lžících oleje. Podlijeme zbylou sójovou omáčkou, přidáme rajčata, dusíme asi 5 minut.

4

Na 2 lžících oleje opečeme lilek dokřupava.

5

Uvařené špagety opečeme na rozehřátém másle a vmícháme do nich omáčku.

6

Podáváme posypané kostkami lilku a ozdobené zbylými bylinkami.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept