Ravioli s rybízem - cítíte tu vůni? Zkuste si uvařit chuťovku podle receptu s fotkami. Za 45 minut podáváme. Máte hlad? Jdeme na to!
- Sdílet na Facebook
-
Sdílet na Pinterest
- Uložit si recept
- Poslat e-mailem
- Tisknout
- /
- /
- Ravioli s rybízem
Celkový čas: | 45 minut |
---|---|
Doba přípravy: | 30 minut |
Doba vaření: | 15 minut |
Autor: | Kolmanova |
---|---|
Hodnost: | Rozkoukávám se (32%) |
ID receptu: | 30724 |
Kategorie: | Těstoviny, noky, knedlíky |
Ingredience
250 g | Listové těsto |
160 g | Marmeláda rybízová |
1 špetka | Sůl |
200 g | Želé rybízové |
2000 ml | Voda pitná |
Nutriční hodnoty jedné porce
Uhlovodany | 47g |
---|---|
Cholesterol | 18,8mg |
Draslík | 60,0mg |
Vláknina | 2g |
Vitamín A | 0,0mg |
Vitamín B6 | 0,0mg |
Vitamín B12 | 0,0mg |
Vitamín C | 0,0mg |
Vitamín E | 0,0mg |
Vápník | 0,0mg |
Železo | 0,7mg |
Hodnoty jsou vztaženy na jednu porci. DDD (doporučená denní dávka) je založena na průměrných hodnotách pro dospělého člověka o váze 70kg z vyhlášky č. 225/2008 Sb.
Suroviny Sůl, Voda pitná mají zadané všechny známé hodnoty.
Suroviny Listové těsto, Marmeláda rybízová, Želé rybízové mají zadané pouze základní hodnoty. Výpočty nutriční tabulky, nemusí souhlasit se skutečností.

Ravioli s rybízem postup přípravy receptu:
1 | Listové těsto rozválíme na tenký plát, ze kterého vykrájíme kolečka. Doprostřed každého kolečka položíme lžičku rybízové zavařeniny, těsto přehneme a okraje těsta k sobě přitiskneme a zpevníme. |
2 | Do vroucí vody dáme špetku soli, nasypeme ravioli a pozvolna vaříme 15 minut. Scedíme, ještě teplé rozdělíme na talíře a každou porci přelijeme rozehřátým rybízovým želé. |