Jednoduchý recept

Rajčatová španělská polévka

  • Španělsko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 30 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (23%)
ID receptu: 30815

Ingredience

4 krajíc Bageta
0,5 kávová lžička Chilli koření mleté
225 g Chléb italský
1 ks Cibule
8 polévková lžíce Olej olivový
1 ks Paprika zelená
500 g Rajčata
150 g Sýr Čedar
1 l Vývar zeleninový
5 stroužek Česnek

Nutriční hodnoty jedné porce

31% Kalorie 616 kcal
Kilojoule 2 577kJ
16% Sacharidy 58 g
45% Tuky 34 g
87% Sodík 2 g
39% Bílkoviny 22 g

Rajčatová španělská polévka postup přípravy receptu:

1

Rozehřejeme v pánvi 2 lžíce oleje, přidáme nakrájenou cibuli, rozetřený stroužek česneku, nakrájenou papriku a smažíme vše 3 minuty. Přidáme chilli podle chuti a nakrájená rajčata a vše podusíme, dokud směs nezhoustne.

2

Přidáme vývar a nakrájený chléb na kostičky a vaříme 15 minut, dokud polévka nezhoustne.

3

Připravíme si česnekový chléb. Krajíce chleba (bagety) opečeme na středně rozpáleném grilu, každý krajíc pokapeme olejem, vetřeme do nich zbylý česnek, posypeme sýrem a 3 minuty necháme grilovat, dokud se sýr nerozpustí.

4

Posypeme chilli a podáváme k polévce.

Poznámka

Italský chléb nakrájíme na kostičky.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept