Grilovaná zelenina a bulgur

40 min.
Indie

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
407 kcal
Bílkoviny
11 g
Tuky
10 g
Sacharidy
82 g
Vláknina
18 g
Cukr
20 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Lilky nakrájíme na dílky, papriky na kousky. Smícháme med, olej a Harissu. Polovinou zakapeme zeleninu a grilujeme až lehce zhnědne.
  • 2
    Bulgur zalijeme vroucí vodou a necháme asi 10 minut stát, aby změkl. Slijeme a zakapeme zbylou směsí a citrónovou šťávou, posypeme citrónovou kůrou a mátovými lístky.
  • 3
    Osolíme, opepříme a dobře promícháme. Podáváme s grilovanou zeleninou.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.