Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 25 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 10 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (70%)
ID receptu: 30853

Ingredience

90 g Bambusové výhonky
90 g Cibulka jarní
1 kávová lžička Hořčice v prášku
125 g Hrášek
450 g Kuřecí prsa
2 polévková lžíce Med včelí
4 polévková lžíce Olej stolní
4 polévková lžíce Omáčka sójová
1 polévková lžíce Víno rýžové čínské
25 g Zázvor celý
2 stroužek Česnek

Nutriční hodnoty jedné porce

14% Kalorie 271 kcal
Kilojoule 1 135kJ
5% Sacharidy 18 g
13% Tuky 10 g
7% Sodík 138 mg
49% Bílkoviny 27 g

Teriyaki kuřecí postup přípravy receptu:

1

Smícháme olej se sójovou omáčkou, s medem, víno, s česnekem, se zázvorem s hořčicí. Do marinády vložíme kousky kuřete, řádně je obalíme a 2 hodiny necháme v chladničce.

2

Kuřecí maso vyjmeme z marinády a do rozpáleného woku nalijeme polovinu marinády. Potom přisypeme kuřecí maso a smažíme je 3-4 minuty, až získá barvu. Přidáme hrášek, bambusové výhonky, jarní cibulku a vše smažíme další 2 minuty a podáváme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept