Teriyaki kuřecí

25 min.
Japonsko

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
271 kcal
Bílkoviny
27 g
Tuky
10 g
Sacharidy
18 g
Vláknina
3 g
Cukr
11 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Smícháme olej se sójovou omáčkou, s medem, víno, s česnekem, se zázvorem s hořčicí. Do marinády vložíme kousky kuřete, řádně je obalíme a 2 hodiny necháme v chladničce.
  • 2
    Kuřecí maso vyjmeme z marinády a do rozpáleného woku nalijeme polovinu marinády. Potom přisypeme kuřecí maso a smažíme je 3-4 minuty, až získá barvu. Přidáme hrášek, bambusové výhonky, jarní cibulku a vše smažíme další 2 minuty a podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.