Recept

Rajčatová omáčka s olivami

  • Francie
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 85 minut
Doba přípravy: 25 minut
Doba vaření: 60 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (27%)
ID receptu: 30873
Kategorie: Omáčky teplé

Ingredience

1 ks Bylinky čerstvé - svazek
60 g Cibule
50 ml Olej olivový extra panenský
100 g Olivy černé
1 špetka Pepř černý mletý
30 ml Protlak rajčatový
600 g Rajčata
1 špetka Sůl

Nutriční hodnoty jedné porce

9% Kalorie 181 kcal
Kilojoule 759kJ
3% Sacharidy 11 g
20% Tuky 15 g
15% Sodík 303 mg
4% Bílkoviny 2 g

Rajčatová omáčka s olivami postup přípravy receptu:

1

Rajčata spaříme vroucí vodou a oloupeme slupky.

2

Dužinu propasírujeme přes síto, přimícháme nastrouhaný česnek, sůl, pepř, bylinky a protlak.

3

Necháme hodinu vařit.

4

Olivy pokrájíme na drobnější kousky, smícháme s olejem a pokrájenou cibulí.

5

Protlak odstavíme z plotny a vmícháme směs z oliv.

6

Vhodnou přílohou jsou například vařené těstoviny.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept