Kuřecí prsa s glazurou - cítíte tu vůni? Zkuste si uvařit chuťovku podle receptu s fotkami. Za 20 minut podáváme. Máte hlad? Jdeme na to!
- Sdílet na Facebook
-
Sdílet na Pinterest
- Uložit si recept
- Poslat e-mailem
- Tisknout
- /
- /
- Kuřecí prsa s glazurou
Celkový čas: | 20 minut |
---|---|
Doba přípravy: | 5 minut |
Doba vaření: | 15 minut |
Autor: | nos |
---|---|
Hodnost: | Rozkoukávám se (19%) |
ID receptu: | 30891 |
Kategorie: | Maso |
Ingredience
60 g | Cibulka jarní |
450 g | Kuřecí prsa |
1 polévková lžíce | Olej arašídový (podzemnicový) |
Na glazuru | |
---|---|
3 polévková lžíce | Cukr krupice |
75 ml | Omáčky |
75 ml | Víno rýžové čínské |
Nutriční hodnoty jedné porce
Uhlovodany | 14g |
---|---|
Cholesterol | 72,0mg |
Draslík | 462,6mg |
Vláknina | 780,0mg |
Vitamín A | 0,0mg |
Vitamín B6 | 0,9mg |
Vitamín B12 | 0,0mg |
Vitamín C | 4,2mg |
Vitamín E | 0,6mg |
Vápník | 0,0mg |
Železo | 0,7mg |
Hodnoty jsou vztaženy na jednu porci. DDD (doporučená denní dávka) je založena na průměrných hodnotách pro dospělého člověka o váze 70kg z vyhlášky č. 225/2008 Sb.
Suroviny Cibulka jarní, Olej arašídový (podzemnicový), Cukr krupice, Víno rýžové čínské mají zadané všechny známé hodnoty.
Suroviny Kuřecí prsa, Omáčky mají zadané pouze základní hodnoty. Výpočty nutriční tabulky, nemusí souhlasit se skutečností.

Kuřecí prsa s glazurou postup přípravy receptu:
1 | Na glazuru svaříme sójovou omáčku, rýžové víno a cukr. Vše provaříme několik minut. |
2 | Ve woku rozpálíme olej a v něm lehce osmažíme kuřecí maso, pak přidáme glazuru. Pokračujeme ve smažení dokud se glazura téměř nevypaří. Kuřecí nudličky by měly být v glazuře obalené. Pravidelně prohazujeme. Pokrm podáváme ozdobený jarní cibulkou. |