Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 20 minut
Doba přípravy: 5 minut
Doba vaření: 15 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (18%)
ID receptu: 30891

Ingredience

60 g Cibulka jarní
450 g Kuřecí prsa
1 polévková lžíce Olej arašídový (podzemnicový)
Na glazuru
3 polévková lžíce Cukr krupice
75 ml Omáčky
75 ml Víno rýžové čínské

Nutriční hodnoty jedné porce

11% Kalorie 221 kcal
Kilojoule 924kJ
4% Sacharidy 14 g
6% Tuky 5 g
7% Sodík 133 mg
43% Bílkoviny 24 g

Kuřecí prsa s glazurou postup přípravy receptu:

1

Na glazuru svaříme sójovou omáčku, rýžové víno a cukr. Vše provaříme několik minut.

2

Ve woku rozpálíme olej a v něm lehce osmažíme kuřecí maso, pak přidáme glazuru. Pokračujeme ve smažení dokud se glazura téměř nevypaří. Kuřecí nudličky by měly být v glazuře obalené. Pravidelně prohazujeme. Pokrm podáváme ozdobený jarní cibulkou.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept