Jednoduchý recept

Pěna z lučiny s kečupem

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 15 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 0 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (37%)
ID receptu: 30897

Ingredience

1 polévková lžíce Kečup
150 g Lučina smetanový sýr
60 g Máslo čerstvé
15 ks Olivy zelené
120 ml Smetana 33% (šlehačka)

Nutriční hodnoty jedné porce

13% Kalorie 259 kcal
Kilojoule 1 083kJ
1% Sacharidy 3 g
35% Tuky 27 g
2% Sodík 46 mg
5% Bílkoviny 3 g

Pěna z lučiny s kečupem postup přípravy receptu:

1

V míse šlehačem ušleháme změklé máslo, do něj zašleháme lučinu, poté vmícháme kečup, drobně pokrájené olivy a na závěr zamícháme dobře ušlehanou smetanu.

Poznámka

Chceme-li změnit chuť pomazánky, můžeme do pěny vmíchat utřený česnek.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept