Recept

Ragú z jehněčího a artyčoků

  • Francie
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 120 minut
Doba přípravy: 25 minut
Doba vaření: 95 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (25%)
ID receptu: 30912

Ingredience

200 g Artyčoky
200 g Brambory
180 g Cibule
1500 g Jehněčí plec
2 špetka Kmín celý
6 g Koriandr čerstvý
40 ml Olej olivový
2 špetka Pepř černý mletý
200 g Rajčata
2 špetka Sůl
200 ml Voda pitná

Nutriční hodnoty jedné porce

24% Kalorie 470 kcal
Kilojoule 1 968kJ
3% Sacharidy 12 g
32% Tuky 24 g
15% Sodík 292 mg
91% Bílkoviny 51 g

Ragú z jehněčího a artyčoků postup přípravy receptu:

1

Cibuli oloupeme a pokrájíme na drobné kousky.

2

Maso očistíme, pokrájíme na kostky, osolíme, opepříme a okmínujeme.

3

Olej rozehřejeme a osmažíme na něm maso a cibuli.

4

Restujeme 15 minut.

5

Brambory oloupeme a pokrájíme na kostičky, rajčata pokrájíme na plátky.

6

Rajčata, brambory a maso přendáme do hrnce, přidáme pokrájené artyčoky, 200ml vody a koriandr.

7

Vše pečeme při 180°C 80 minut.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept