Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 160 minut
Doba přípravy: 25 minut
Doba vaření: 135 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (25%)
ID receptu: 30914

Ingredience

1000 g Brambory
500 g Cibule
4 g Estragon
550 ml Hovězí vývar základní
1700 g Jehněčí krkovice
40 ml Olej olivový
3 špetka Pepř černý mletý
6 g Petržel - nať
3 špetka Sůl

Nutriční hodnoty jedné porce

44% Kalorie 860 kcal
Kilojoule 3 598kJ
8% Sacharidy 30 g
76% Tuky 57 g
27% Sodík 546 mg
106% Bílkoviny 60 g

Irské ragú postup přípravy receptu:

1

Maso očistíme, pokrájíme na větší kousky, osolíme, opepříme a necháme 15 minut osmahnout na rozpáleném oleji.

2

Cibuli a brambory oloupeme a pokrájíme na kolečka, přidáme k masu.

3

Osolíme, opepříme a zalijeme vývarem.

4

Posypeme nasekaným estragonem a petrželkou.

5

Přiklopené dusíme 120 minut.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept