Zdravý recept

Hovězí se solí

  • Francie
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 220 minut
Doba přípravy: 25 minut
Doba vaření: 195 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (25%)
ID receptu: 30924

Ingredience

2 ks Bobkový list
1 ks Bylinky čerstvé - svazek
160 g Celer - nať
180 g Cibule
1500 g Hovězí kýta
1000 g Hovězí plec
2 g Hřebíček
200 g Kedlubna
400 g Kosti hovězí morkové
300 g Mrkev kořen
4 g Pepř černý celý
400 g Pórek
20 g Sůl
3000 ml Voda pitná
4 stroužek Česnek

Nutriční hodnoty jedné porce

75% Kalorie 1,479 kcal
Kilojoule 6 190kJ
6% Sacharidy 23 g
295% Tuky 221 g
80% Sodík 2 g
176% Bílkoviny 99 g

Hovězí se solí postup přípravy receptu:

1

Maso zalijeme vodou a uvedeme k varu. Vaříme 30 minut.

2

Přidáme morkové kosti a vaříme dalších 30 minut.

3

Cibuli a česnek oloupeme a přidáme s pokrájeným pórkem k vařícímu se masu.

4

Přidáme oloupané a rozčtvrcené kedlubny, pokrájenou celerovou nať, svazek bylin a koření.

5

Přisypeme sůl a uvedeme k varu.

6

Vaříme 135 minut.

7

Maso servírujeme s povařenou zeleninou a trochou vývaru.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept