Jednoduchý recept

Petrželková omáčka s rajčaty

  • Argentina
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 30 minut
Doba přípravy: 30 minut
Doba vaření: 0 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (23%)
ID receptu: 30957

Ingredience

1 ks Cibule
5 polévková lžíce Ocet vinný
0,1 l Olej rostlinný
1 kávová lžička Oregano sušené
0,3 kávová lžička Pepř cayenský
1 špetka Pepř černý mletý
2 hrst Petržel - nať
1 ks Rajčata
1 špetka Sůl
2 stroužek Česnek

Nutriční hodnoty jedné porce

15% Kalorie 298 kcal
Kilojoule 1 248kJ
1% Sacharidy 5 g
42% Tuky 31 g
3% Sodík 62 mg
1% Bílkoviny 1 g

Petrželková omáčka s rajčaty postup přípravy receptu:

1

Rajča spaříme vroucí vodou, oloupeme, rozpůlíme, odstraníme jadérka a nadrobno nakrájíme. Oloupanou cibuli a česnek nasekáme najemno. Petrželku opláchneme, osušíme a lístky rovněž najemno nasekáme.

2

Olej našleháme s octem, oreganem, cayenským pepřem, ochutíme solí a pepřem. Vmícháme ostatní připravené suroviny a necháme 2h odležet při pokojové teplotě.

Poznámka

Omáčku podáváme ke grilovanému masu nebo uzenkám čas přípravy je bez doby na odležení

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept