Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 25 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 10 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (20%)
ID receptu: 30965

Ingredience

60 g Cibulka jarní
1 polévková lžíce Olej arašídový (podzemnicový)
60 g Paprika zelená
3 g Pepř černý mletý
5 g Sůl
400 g Treska aljašská
10 g Zázvor celý
1 stroužek Česnek

Nutriční hodnoty jedné porce

11% Kalorie 220 kcal
Kilojoule 920kJ
2% Sacharidy 6 g
6% Tuky 5 g
56% Sodík 1 g
66% Bílkoviny 37 g

Treska v páře postup přípravy receptu:

1

Rybu potřeme zvenkui zevnitř směsí strouhaného zázvoru soli a pepře. Do dutiny vložíme pepriku a jarní cibulku.

2

Vložíme na bambusový pařák do woku s vařící vodou. Bambusový pařák přikryjeme poklicí a rybu v páře dusíme tak dlouho, dokud není maso hotové a nejde dobře od kosti. Horké podáváme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept