Jednoduchý recept

Krevetová rýže

  • Francie
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 30 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 15 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (25%)
ID receptu: 30966

Ingredience

60 g Cibule
150 g Krevety tygří
50 ml Olej olivový
1 špetka Pepř černý mletý
250 g Rýže dušená
1 špetka Sůl
50 g Zázvor celý

Nutriční hodnoty jedné porce

11% Kalorie 217 kcal
Kilojoule 909kJ
5% Sacharidy 17 g
17% Tuky 13 g
3% Sodík 64 mg
15% Bílkoviny 8 g

Krevetová rýže postup přípravy receptu:

1

Cibuli a zázvor oloupeme a pokrájíme na drobné kousky. Olej rozpálíme, přidáme zázvor s cibulí a necháme chvíli smažit. Poté přisypeme vařenou rýži, uvařené krevety, sůl a pepř.

2

Necháme 10 minut prohřát a poté servírujeme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept