Jednoduchý recept

Krém z eidamu a nivy

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 25 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 10 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (37%)
ID receptu: 30984

Ingredience

0,5 polévková lžíce Pažitka
0,5 polévková lžíce Petržel - nať
130 ml Smetana 33% (šlehačka)
1 polévková lžíce Smetana zakysaná 14%
150 g Sýr Eidam cihla 45%
150 g Sýr Niva (Rokfór)
1 špetka Sůl
2 ks Vejce slepičí

Nutriční hodnoty jedné porce

17% Kalorie 335 kcal
Kilojoule 1 400kJ
1% Sacharidy 2 g
26% Tuky 20 g
39% Sodík 787 mg
31% Bílkoviny 18 g

Krém z eidamu a nivy postup přípravy receptu:

1

Eidam i nivu nastrouháme, vejce uvaříme a hrubě nakrájíme, pažitku a petrželovou nať jemně nasekáme, smetanu ušleháme dopevna.

2

V míse smícháme sýry, vejce, petrželovou nať, pažitku, špetku soli a přimícháme kysanou smetanu, do níž jsme vmíchali ušlehanou smetanu.

Poznámka

Chuť krému změníme přimícháním jemně strouhaného křenu.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept