Jednoduchý recept

Krevety ve vinném aspiku

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 45 minut
Doba přípravy: 45 minut
Doba vaření: 0 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (36%)
ID receptu: 31012

Ingredience

1 polévková lžíce Cukr krupice
150 g Krevety tygří - loupané
1 polévková lžíce Ocet kvasný lihový
2 špetka Sůl
450 ml Voda pitná
150 ml Víno bílé
25 g Želatina

Nutriční hodnoty jedné porce

5% Kalorie 93 kcal
Kilojoule 389kJ
2% Sacharidy 6 g
1% Tuky 1 g
8% Sodík 163 mg
25% Bílkoviny 14 g

Krevety ve vinném aspiku postup přípravy receptu:

1

Ve varné misce necháme v odměřené vodě půl hodiny bobtnat želatinu. Poté přilijeme víno, misku vložíme do vodní lázně a za stálého míchání želatinu necháme rozpustit. Rozpuštěnou želatinu dochutíme octem, cukrem a solí. Rozmražené krevety bez oplachování vložíme do nepřilnavé formy, přelijeme aspikem a v chladničce necháme ztuhnout.

Ach jo, ještě nikdo nepřidal komentář.

Vyzkoušej recept a napiš jak se ti povedl.
Ostatní uživatele to také zajímá

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept