Jednoduchý recept

Salát z marinovaných kapřích vnitřností

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 20 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 10 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (42%)
ID receptu: 31035
Kategorie: Studené saláty

Ingredience

2 ks Cibule
400 g Kapří jikry
400 g Mlíčí z kapra
250 ml Ocet kvasný lihový
2 polévková lžíce Olej slunečnicový
2 špetka Pepř bílý
2 špetka Sůl
120 ml Voda pitná

Nutriční hodnoty jedné porce

7% Kalorie 139 kcal
Kilojoule 581kJ
1% Sacharidy 4 g
9% Tuky 7 g
7% Sodík 140 mg
27% Bílkoviny 15 g

Salát z marinovaných kapřích vnitřností postup přípravy receptu:

1

Opláchnuté jikry a mlíčí v míse osolíme, opepříme, přelijeme octem svařeným s vodou, přidáme olej a drobně pokrájenou cibuli, kterou jsme předem spařili vodou.

2

Mísu zakryjeme fólií a vnitřnosti necháme v chladničce alespoň dva dny marinovat.

Poznámka

Vnitřnosti servírujeme i s marinovanou cibulí, zdobíme zelenou paprikou. Podáváme s opečenými plátky veky.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept