Jednoduchý recept

Salát z konzervovaného tuňáka s grapefruitem

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 15 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 0 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (42%)
ID receptu: 31055
Kategorie: Studené saláty

Ingredience

200 g Celer sterilovaný
0,5 ks Grapefruity
1 polévková lžíce Hořčice gurmánská
250 g Tuňák v oleji

Nutriční hodnoty jedné porce

8% Kalorie 167 kcal
Kilojoule 699kJ
3% Sacharidy 10 g
7% Tuky 5 g
11% Sodík 219 mg
34% Bílkoviny 19 g

Salát z konzervovaného tuňáka s grapefruitem postup přípravy receptu:

1

V míse promícháme přecezený a okapaný celer (část nálevu dáme stranou) s grapefruitem, který jsme zbavili kůry, vyloupali a rozdělili na kousky. Nálev rozmícháme s hořčicí a nalijeme na celer s grapefruitem. Z tuňáka slijeme olej a na talíři rozdělíme na menší kousky a klademe na salát do mísy.

Poznámka

K salátu podáváme nasucho upečené toasty.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept