Jednoduchý recept

Rybízová omáčka na moučníky

  • Francie
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 20 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 5 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (15%)
ID receptu: 31074

Ingredience

50 ml Likér Maraschino (Maraska)
100 g Rybíz červený
150 ml Rybízový džus
300 g Želé rybízové

Nutriční hodnoty jedné porce

12% Kalorie 246 kcal
Kilojoule 1 030kJ
17% Sacharidy 60 g
0% Tuky 0 g
0% Sodík 8 mg
1% Bílkoviny 1 g

Rybízová omáčka na moučníky postup přípravy receptu:

1

Rybízové želé trochu zahřejeme, aby se rozpustilo. Přilijeme džus, likér, promícháme a necháme vychladnout.

2

Čerstvý rybíz omyjeme, šťouchadlem ho rozmačkáme a vmícháme do omáčky.

Poznámka

Rybízová omáčka je vhodná k piškotovým moučníkům.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept