Jednoduchý recept

Polévka skotská krabí

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 65 minut
Doba přípravy: 30 minut
Doba vaření: 35 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (23%)
ID receptu: 31132

Ingredience

2 kávová lžička Citronová šťáva
1 ks Krab
6 dl Mléko nízkotučné
1 polévková lžíce Pasta z ančoviček
1 špetka Pepř černý mletý
1 polévková lžíce Petržel - nať
90 g Rýže dlouhozrnná
1 špetka Sůl
6 dl Vývar rybí
4 polévková lžíce Zakysaná smetana

Nutriční hodnoty jedné porce

11% Kalorie 211 kcal
Kilojoule 884kJ
7% Sacharidy 27 g
5% Tuky 4 g
41% Sodík 824 mg
29% Bílkoviny 16 g

Polévka skotská krabí postup přípravy receptu:

1

Z kraba obereme všechno bílé a hnědé maso a dáme stranou. Klepeta rozdrtíme, vybereme z nich maso, pokrájíme a dáme zvlášť.

2

Do pánve dáme rýži a mléko a pomalu přivedeme k varu. Přikryjeme pokličkou a povaříme 20 minut. Přidáme připravené bílé a hnědé krabí maso, pepř, sůl a povaříme 5 minut.

3

Necháme vychladnout a rozmixujeme mixérem do hladka. Polévku přelijeme do čisté pánve, přidáme rybí vývar a uschované maso z klepet. Přivedeme k varu, přidáme pastu z ančoviček a citronovou šťávu.

4

Povaříme 3 minuty, přidáme smetanu, petrželku a podáváme.

Poznámka

Krab vařený.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept