Jednoduchý recept

Houby opečené

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 30 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (23%)
ID receptu: 3120
Kategorie: Teplé předkrmy

Ingredience

500 g Houby čerstvé
1 polévková lžíce Máslo čerstvé
1 polévková lžíce Mouka pšeničná hladká T 650
1 špetka Sůl

Nutriční hodnoty jedné porce

4% Kalorie 70 kcal
Kilojoule 292kJ
2% Sacharidy 6 g
5% Tuky 4 g
3% Sodík 64 mg
9% Bílkoviny 5 g
Houby opečené

Houby opečené postup přípravy receptu:

1

Houby (dle možnosti můžeme použít žampióny, hříbky nebo bedly) očistíme a nakrájíme na větší plátky.

2

Plátky osolíme a opečeme po obou stranách na másle. Jakmile jsou opečené, zaprášíme je hladkou moukou a znovu opečeme.

3

Houby na závěr pokapeme asi 2 lžícemi vývaru nebo horké vody.

4

Jako přílohu podáváme topinky z bílého chleba.

Ach jo, ještě nikdo nepřidal komentář.

Vyzkoušej recept a napiš jak se ti povedl.
Ostatní uživatele to také zajímá

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept