Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 30 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (20%)
ID receptu: 31231

Ingredience

30 g Koriandr čerstvý
30 polévková lžíce Mouka kukuřičná
150 g Nudle čínské vaječné
10 ml Olej sezamový
510 g Pangasius - filety
100 g Shiitake houby
400 ml Voda pitná
1500 ml Vývar drůbeží
300 g Zelí čínské

Nutriční hodnoty jedné porce

34% Kalorie 670 kcal
Kilojoule 2 805kJ
14% Sacharidy 50 g
15% Tuky 11 g
60% Sodík 1 g
63% Bílkoviny 36 g

Vietnamská polévka postup přípravy receptu:

1

Přivedeme k varu kuřecí vývar. Přidáme rybu. Jakmile začne vařit, snížíme teplotu tak, aby tekutina jen probublávala. Zakryjeme poklicí a vaříme asi 10 minut. Přidáme nakrájené houby a čínské zelí, necháme mírně vařit ještě několik minut.

2

Ve vodě rozmícháme dohladka mouku, vzniklou směs nalijeme do stále bublající polévky. Znovu přivedeme k varu a zlehka vaříme za občasného míchání asi 2 minuty, dokud vývar nezhoustne a nezůstane čirý. Poté vmícháme sezamový olej.

3

Do vařící vody vložíme nudle a vaříme je 6 minut. Slijeme je, rozdělíme do 4 servírovacích misek a zalijeme polévkou. Ozdobíme několika lístky koriandru.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept