Zelí zavařené v paprice

25 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
208 kcal
Bílkoviny
8 g
Tuky
2 g
Sacharidy
44 g
Vláknina
14 g
Cukr
25 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Nejprve pokrájíme zelí na co nejmenší nudličky, poté je smícháme s kmínem a solí.
  • 2
    Papriky omyjeme a ořízneme stopky, abychom se zbavili snadno jádřinců.
  • 3
    Když je papriku očištěná, naplníme ji připraveným zelím.
  • 4
    Ve větším hrnci dáme vařit vodu, sůl, cukr, ocet a Deko.
  • 5
    Naplněné papriky klademe do důkladně umytých zavařovacích sklenic a zalijeme je vrchovatě lákem.
  • 6
    Poté stačí sklenice pevně uzavřít a zavařit dle běžného postupu.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.