Jednoduchý recept

Zavařená vařená zelenina

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 40 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (20%)
ID receptu: 31261

Ingredience

1 kg Cibule
150 g Cukr krupice
1 kg Mrkev kořen
1 dl Ocet vinný červený
1 kg Okurka salátová
1 dl Olej olivový
1 kg Paprika červená
1 kg Rajčata
40 g Sůl
200 ml Voda pitná

Nutriční hodnoty jedné porce

37% Kalorie 736 kcal
Kilojoule 3 080kJ
31% Sacharidy 113 g
802% Tuky 602 g
196% Sodík 4 g
21% Bílkoviny 12 g

Zavařená vařená zelenina postup přípravy receptu:

1

Nejprve všechnu zeleninu očistíme a nakrájíme na co nejmenší části.

2

Ve větším hrnci rozpálíme olej a vmícháme všechnu připravenou zeleninu.

3

Přimícháme cukr, ocet a sůl. Vaříme zhruba 20 minut za častého míchání.

4

Podléváme vodou.

5

Když je směs hotová, plníme ji do zavařovacích sklenic, které pevně zavřeme a zavaříme dle běžného postupu.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept