Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 90 minut
Doba přípravy: 30 minut
Doba vaření: 60 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (22%)
ID receptu: 31330

Ingredience

50 g Celer bulvový
2 ks Chilli paprička
1 ks Cibule
800 g Kuřecí stehna
120 g Mouka pšeničná hladká
1 dl Olej kukuřičný
1 ks Paprika zelená
4 g Pepř černý mletý
400 g Rajčata
8 g Sůl
100 g Tymián čerstvý
3 dl Vývar zeleninový
2 stroužek Česnek

Nutriční hodnoty jedné porce

41% Kalorie 810 kcal
Kilojoule 3 390kJ
12% Sacharidy 43 g
70% Tuky 52 g
65% Sodík 1 g
79% Bílkoviny 44 g

Lousianské kuře postup přípravy receptu:

1

Kuřecí stehenní řízky nasolíme, opepříme a orestujeme na rozpáleném oleji dozlatova. Ještě horké vyjmeme a odložíme na později.

2

Do výpeku na pánvi vsypeme mouku a za stálého míchání usmažíme světlou jíšku. Přidáme cibuli nakrájenou nadrobno, nastrouhaný celer, zelenou papriku na proužky a opékáme 3 minuty. Ochutíme prolisovaným česnekem, chilli papričkou a tymiánem, ještě chvíli opékáme. Do směsi přilijeme rozmixovaná rajčata a vývar, vrátíme maso a na mírném ohni vaříme 40 minut, až je maso měkké. Dosolíme, dopepříme a ihned podáváme ozdobené posypané tymiánem.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept