Salát z naloženého červeného zelí s kysaným zelím - cítíte tu vůni? Zkuste si uvařit chuťovku podle receptu s fotkami. Za 15 minut podáváme. Máte hlad? Jdeme na to!
- Sdílet na Facebook
-
Sdílet na Pinterest
- Uložit si recept
- Poslat e-mailem
- Tisknout
- /
- /
- Salát z naloženého červeného zelí s kysaným zelím
Celkový čas: | 15 minut |
---|---|
Doba přípravy: | 15 minut |
Doba vaření: | 0 minut |
Autor: | kuba |
---|---|
Hodnost: | Rozkoukávám se (21%) |
ID receptu: | 31356 |
Kategorie: | Studené saláty |
Ingredience
Nutriční hodnoty jedné porce
Uhlovodany | 33g |
---|---|
Cholesterol | 0,0mg |
Draslík | 631,7mg |
Vláknina | 17g |
Vitamín A | 0,0mg |
Vitamín B6 | 0,5mg |
Vitamín B12 | 0,0mg |
Vitamín C | 37,2mg |
Vitamín E | 0,5mg |
Vápník | 0,0mg |
Železo | 1,3mg |
Hodnoty jsou vztaženy na jednu porci. DDD (doporučená denní dávka) je založena na průměrných hodnotách pro dospělého člověka o váze 70kg z vyhlášky č. 225/2008 Sb.
Suroviny Jablka, Křen, Zelí červené - sterilizované mají zadané všechny známé hodnoty.
Suroviny Zelí bílé kysané mají zadané pouze základní hodnoty. Výpočty nutriční tabulky, nemusí souhlasit se skutečností.
Salát z naloženého červeného zelí s kysaným zelím postup přípravy receptu:
1 | Z červeného zelí slijeme polovinu nálevu, jablka oloupeme, zbavíme jádřinců a hrubě nastrouháme. Zelí a jablka dáme do mísy, přimícháme jemně nastrouhaný křen, jemně pokrájené zelí i s čtyřmi lžícemi láku a vše promícháme. |