Salát z naložených fazolek s křenem a jablky - cítíte tu vůni? Zkuste si uvařit chuťovku podle receptu s fotkami. Za 20 minut podáváme. Máte hlad? Jdeme na to!
- Sdílet na Facebook
-
Sdílet na Pinterest
- Uložit si recept
- Poslat e-mailem
- Tisknout
- /
- /
- Salát z naložených fazolek s křenem a jablky
Celkový čas: | 20 minut |
---|---|
Doba přípravy: | 20 minut |
Doba vaření: | 0 minut |
Autor: | Haas |
---|---|
Hodnost: | Rozkoukávám se (42%) |
ID receptu: | 31360 |
Kategorie: | Studené saláty |
Ingredience
1 ks | Citrony |
750 g | Fazolky ve slaném nálevu - sterilované |
2 ks | Jablka |
1 polévková lžíce | Křen |
350 g | Rajčata sušená sterilovaná |
Nutriční hodnoty jedné porce
11% Kalorie 218 kcal
Kilojoule 912kJ
10% Sacharidy 35 g
14% Tuky 10 g
29% Sodík 577 mg
9% Bílkoviny 5 g
Uhlovodany | 35g |
---|---|
Cholesterol | 0,0mg |
Draslík | 1g |
Vláknina | 18g |
Vitamín A | 0,0mg |
Vitamín B6 | 0,3mg |
Vitamín B12 | 0,0mg |
Vitamín C | 98,5mg |
Vitamín E | 0,1mg |
Vápník | 0,0mg |
Železo | 3,5mg |
Hodnoty jsou vztaženy na jednu porci. DDD (doporučená denní dávka) je založena na průměrných hodnotách pro dospělého člověka o váze 70kg z vyhlášky č. 225/2008 Sb.
Suroviny Citrony, Fazolky ve slaném nálevu - sterilované, Jablka, Křen, Rajčata sušená sterilovaná mají zadané všechny známé hodnoty.

Salát z naložených fazolek s křenem a jablky postup přípravy receptu:
1 | Scezené fazolky překrájíme, vložíme do mísy a přidáme naložená rajčata pokrájená na kousky i s nálevem, přimícháme jemně strouhaný křen a jablka, která jsme oloupali, zbavili jádřinců a hrubě nastrouhali. Salát zdobíme měsíčky citronu. |