Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 60 minut
Doba přípravy: 30 minut
Doba vaření: 30 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (27%)
ID receptu: 3137

Ingredience

225 g Cukr krupice
1 hrst Hrozinky
5 ks Jablka
400 ml Mléko polotučné
250 g Tvaroh jemný
1 ks Vejce slepičí
1 ks Vánočka máslová

Nutriční hodnoty jedné porce

46% Kalorie 906 kcal
Kilojoule 3 791kJ
43% Sacharidy 155 g
34% Tuky 25 g
21% Sodík 423 mg
40% Bílkoviny 23 g

Žemlovka z vánočky postup přípravy receptu:

1

Nakrájíme vánočku na plátky, pekáč vymažeme máslem.

2

Plátky vánočky namočíme jednotlivě v mléce s rozšlehaným vejcem,naskládáme do pekáče.

3

Rozšleháme tvaroh s lžící mléka a cukru.

4

Na první vrstvu vánočky rozetřeme rozšlehaný tvaroh.

5

Přikryjeme další vrstvou vánočky a rozložíme nastrouhaná jablka.

6

Vrstvu tvarohu i jablek zasypeme rozinkami.

7

Na jablka dáme poslední vrstvu vánočky a dáme zapéct.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept