Šátečky s brynzou z listového těsta

45 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
488 kcal
Bílkoviny
18 g
Tuky
35 g
Sacharidy
26 g
Vláknina
1 g
Cukr
1 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Listové těsto na pomoučeném válu rozválíme na plát, nakrájíme čtverce a plníme brynzovou náplní. Rohy čtverce přeložíme přes náplň, dobře přitiskneme, potřeme rozšlehaným vejcem a pečeme v troubě předehřáté na 200 °C, dokud šátečky nezezlátnou.
  • 2
    Náplň připravíme z rozdrobené brynzy smíchané se lžící smetany a drobně nakrájenou cibulí.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.