Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 45 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 30 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (18%)
ID receptu: 31397

Ingredience

300 g Celer řapíkatý
600 g Cibule
3 g Hřebíček
1 kg Jehněčí maso
4 polévková lžíce Máslo čerstvé
10 g Oregano čerstvé
5 g Pepř černý mletý
400 g Rajčata
5 g Sůl
10 g Tymián čerstvý
500 ml Víno červené
500 ml Vývar z hovězích kostí
4 stroužek Česnek

Nutriční hodnoty jedné porce

46% Kalorie 909 kcal
Kilojoule 3 802kJ
8% Sacharidy 29 g
68% Tuky 51 g
50% Sodík 1 g
64% Bílkoviny 36 g

Jehněčí na víně postup přípravy receptu:

1

Cibuli a česnek oloupeme a posekáme.

2

Rozehřejeme přepuštěné máslo, na kostky nakrájené maso s cibulí a česnekem v něm mírně podusíme. Osolíme a opepříme.

3

Rajčata podélně pokrájíme. Očistíme, opereme řapíkatý celer a nakrájíme na kousky.

4

Opereme, osušíme a jemně nasekáme bylinky, přidáme je s rajčaty a řapíkatým celerem k masu.

5

Asi po 8 minutách podlijeme maso vývarem a červeným vínem, přidáme bylinky a zeleninu. Přibližně 15 minut necháme táhnout.

6

Dochutíme solí, pepřem a hřebíčkem. Upravíme na talířích a podáváme

7

s rýží.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept