Jednoduchý recept

Paštika z černých oliv

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 10 minut
Doba přípravy: 5 minut
Doba vaření: 5 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (23%)
ID receptu: 31427

Ingredience

4 polévková lžíce Citronová šťáva
1 ks Citrony
225 g Olivy černé
1 špetka Pepř černý mletý
25 g Strouhanka
60 g Sýr smetanový tavený 45%
1 špetka Sůl
12 plátek Veka
1 stroužek Česnek

Nutriční hodnoty jedné porce

11% Kalorie 223 kcal
Kilojoule 933kJ
9% Sacharidy 32 g
12% Tuky 9 g
30% Sodík 597 mg
12% Bílkoviny 7 g

Paštika z černých oliv postup přípravy receptu:

1

Nasekáme na hrubo olivy a smícháme s rozetřeným česnekem, citronovou šťávou a kůrou, měkkým sýrem a strouhankou. Směs rozmixujeme v mixéru, osolíme a opepříme.

2

Paštiku dáme do sklenice se šroubovacím uzávěrem a necháme několik hodin v lednici, aby se zvýraznily chutě.

3

Pokud ji chceme podávat jako zákusek k nápojům, použijeme kolečka pečiva, která osmažíme po obou stranách ve směsi másla a olivového oleje do zlatohněda a necháme okapat.

4

Poté každé kolečko potřeme paštikou, ozdobíme proužkem citronu a ihned podáváme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept