Náplň s vejci, sýrem a olivami - cítíte tu vůni? Zkuste si uvařit chuťovku podle receptu s fotkami. Za 10 minut podáváme. Máte hlad? Jdeme na to!
- Sdílet na Facebook
-
Sdílet na Pinterest
- Uložit si recept
- Poslat e-mailem
- Tisknout
- /
- /
- Náplň s vejci, sýrem a olivami
Celkový čas: | 10 minut |
---|---|
Doba přípravy: | 10 minut |
Doba vaření: | 0 minut |
Autor: | Haas |
---|---|
Hodnost: | Rozkoukávám se (42%) |
ID receptu: | 31438 |
Ingredience
300 g | Lučina smetanový sýr |
200 g | Máslo čerstvé |
100 g | Olivy černé |
100 g | Olivy zelené |
0,5 kávová lžička | Sardelová pasta |
1 špetka | Sůl |
200 g | Šunka dušená |
100 g | Sýr Ementál (Primátor) |
4 ks | Vejce slepičí |
Nutriční hodnoty jedné porce
Uhlovodany | 2g |
---|---|
Cholesterol | 282,3mg |
Draslík | 72,2mg |
Vláknina | 3g |
Vitamín A | 0,0mg |
Vitamín B6 | 0,1mg |
Vitamín B12 | 0,0mg |
Vitamín C | 0,0mg |
Vitamín E | 1,2mg |
Vápník | 0,0mg |
Železo | 45,6mg |
Hodnoty jsou vztaženy na jednu porci. DDD (doporučená denní dávka) je založena na průměrných hodnotách pro dospělého člověka o váze 70kg z vyhlášky č. 225/2008 Sb.
Suroviny Sůl, Vejce slepičí mají zadané všechny známé hodnoty.
Suroviny Lučina smetanový sýr, Máslo čerstvé, Olivy černé, Olivy zelené, Sardelová pasta, Šunka dušená, Sýr Ementál (Primátor) mají zadané pouze základní hodnoty. Výpočty nutriční tabulky, nemusí souhlasit se skutečností.

Náplň s vejci, sýrem a olivami postup přípravy receptu:
1 | Změklé máslo vyšleháme šlehačem s lučinou a sardelovou pastou. Poté přimícháme nastrouhaný eidam, na nudličky nakrájenou šunku, na čtvrtky nakrájené olivy, hrubě posekaná vařená vejce a osolíme. Směs lehce promícháme a necháme vychladit. |