Svíčkové medailonky na šampaňském

95 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
452 kcal
Bílkoviny
35 g
Tuky
28 g
Sacharidy
10 g
Vláknina
2 g
Cukr
778 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Z masa nakrájíme osm plátků, rukou naklepeme, dáme do mísy, zalijeme šampaňským a pod fólií necháme za občasného obrácení hodinu marinovat.
  • 2
    V mezičase spaříme a oloupeme mandle, necháme je oschnout a na plechu je v troubě opražíme na lžíci oleje.
  • 3
    Po hodině plátky vyjmeme, osušíme, osolíme, opepříme, obalíme v mouce a z obou stran opečeme na másle s dvěma lžícemi oleje.
  • 4
    Medailonky podáváme posypané praženými mandlemi.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.