Recept

Nádivka z masa a žampionů

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 20 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 0 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (37%)
ID receptu: 31467

Ingredience

1 špetka Kmín mletý
250 ml Mléko plnotučné
2 špetka Pepř černý mletý
100 g Strouhanka
0,5 kávová lžička Sůl
2 ks Vejce slepičí
300 g Veka
300 g Vepřová plec
100 g Žampiony čerstvé

Nutriční hodnoty jedné porce

28% Kalorie 561 kcal
Kilojoule 2 346kJ
17% Sacharidy 62 g
29% Tuky 22 g
18% Sodík 361 mg
48% Bílkoviny 27 g

Nádivka z masa a žampionů postup přípravy receptu:

1

Veku nakrájíme na tenké plátky, přelijeme je mlékem a necháme vsáknout.

2

Syrové plecko jemně umeleme, přidáme rozšlehaná vejce, očištěné žampiony nakrájené na tenké plátky, strouhanku, namočenou veku, sůl, mletý kmín a pepř.

Poznámka

Tuto nádivku lze upéci samostatně jako oblohu k masu.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept