Pomazánka ze zvěřiny se sýrem - cítíte tu vůni? Zkuste si uvařit chuťovku podle receptu s fotkami. Za 20 minut podáváme. Máte hlad? Jdeme na to!
- Sdílet na Facebook
-
Sdílet na Pinterest
- Uložit si recept
- Poslat e-mailem
- Tisknout
- /
- /
- Pomazánka ze zvěřiny se sýrem
Celkový čas: | 20 minut |
---|---|
Doba přípravy: | 20 minut |
Doba vaření: | 0 minut |
Autor: | Haas |
---|---|
Hodnost: | Rozkoukávám se (42%) |
ID receptu: | 31482 |
Kategorie: | Pomazánky |
Ingredience
1,5 polévková lžíce | Křen |
50 g | Máslo čerstvé |
200 g | Srnčí maso pečené |
2 špetka | Sůl |
120 g | Sýr Niva (Rokfór) |
Nutriční hodnoty jedné porce
14% Kalorie 282 kcal
Kilojoule 1 179kJ
0% Sacharidy 1 g
15% Tuky 12 g
28% Sodík 563 mg
43% Bílkoviny 24 g
Uhlovodany | 1g |
---|---|
Cholesterol | 37,5mg |
Draslík | 240,8mg |
Vláknina | 264,0mg |
Vitamín A | 0,0mg |
Vitamín B6 | 0,4mg |
Vitamín B12 | 0,0mg |
Vitamín C | 5,8mg |
Vitamín E | 0,1mg |
Vápník | 0,0mg |
Železo | 16,4mg |
Hodnoty jsou vztaženy na jednu porci. DDD (doporučená denní dávka) je založena na průměrných hodnotách pro dospělého člověka o váze 70kg z vyhlášky č. 225/2008 Sb.
Suroviny Křen, Sůl, Sýr Niva (Rokfór) mají zadané všechny známé hodnoty.
Suroviny Máslo čerstvé, Srnčí maso pečené mají zadané pouze základní hodnoty. Výpočty nutriční tabulky, nemusí souhlasit se skutečností.

Pomazánka ze zvěřiny se sýrem postup přípravy receptu:
1 | Změklé máslo ušleháme, přidáme nastrouhanou nivu a pečené srnčí maso, které jsme umleli. Přimícháme jemně ustrouhaný křen a sůl. Směs dobře promícháme a necháme vychladit. |