Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 20 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 10 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (20%)
ID receptu: 31483

Ingredience

900 g Candát obecný
2 polévková lžíce Citronová šťáva
2 ks Citrony
20 g Mouka pšeničná hladká
4 polévková lžíce Olej olivový
5 g Pepř černý mletý
5 g Sůl
3 stroužek Česnek

Nutriční hodnoty jedné porce

10% Kalorie 188 kcal
Kilojoule 788kJ
3% Sacharidy 12 g
10% Tuky 8 g
24% Sodík 487 mg
39% Bílkoviny 22 g

Pikantní candát postup přípravy receptu:

1

Z candáta vyřezáme filety, omyjeme, osušíme a pokapeme citronovou šťávou. Osolíme a opepříme.

2

Obalíme v mouce. Rozpálíme olivový olej a filety v něm asi

3

4 minuty z obou stran opečeme.

4

Citrony omyjeme, nakrájíme na velmi tenké plátky a přidáme k rybě.

5

Oloupeme česnek, prolisujeme a vetřeme do ryby. Upravíme

6

na talíř a podáváme s opečenými malými brambůrky.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept