Recept

Pěna ze zvěřiny s křenem

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 20 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 0 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (37%)
ID receptu: 31487

Ingredience

1 špetka Jalovec
1 polévková lžíce Kečup
1 polévková lžíce Křen
2 polévková lžíce Marmeláda rybízová
100 g Máslo čerstvé
2 špetka Pepř černý mletý
300 g Srnčí maso pečené
2 špetka Sůl

Nutriční hodnoty jedné porce

17% Kalorie 332 kcal
Kilojoule 1 389kJ
2% Sacharidy 6 g
30% Tuky 23 g
8% Sodík 157 mg
48% Bílkoviny 27 g

Pěna ze zvěřiny s křenem postup přípravy receptu:

1

Změklé máslo ušleháme s rybízovou marmeládou, vmícháme maso ze zvěřiny, které jsme umleli. Zašleháme kečup, jemně ustrouhaný křen, sůl a koření.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept