Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 45 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 30 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (21%)
ID receptu: 31491

Ingredience

450 g Játra vepřová
2 polévková lžíce Kachní sádlo
1 kávová lžička Olej rostlinný
1 špetka Pepř černý mletý
200 ml Smetana 33% (šlehačka)
2 polévková lžíce Strouhanka
2 špetka Sůl
1 kávová lžička Vegeta
4 ks Vejce slepičí

Nutriční hodnoty jedné porce

47% Kalorie 930 kcal
Kilojoule 3 891kJ
4% Sacharidy 15 g
88% Tuky 66 g
33% Sodík 654 mg
117% Bílkoviny 66 g

Játrový nákyp postup přípravy receptu:

1

Játra umeleme, v míse promícháme s rozmíchanými vejci, smetanou, sádlem, solí, vegetou a pepřem. Směs rozetřeme do zapékací mísy, kterou jsme vytřeli tukem a vysypali strouhankou.

2

Nákyp pečeme v troubě předehřáté na 200 °C zhruba půl hodiny.

Poznámka

Jako přílohu volíme vařené brambory nebo bramborovou kaši.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept