Palec nahoru
1
Palec dolu
0
5
Ověřený recept
5 1 Pstruzi na kari 5 1
Celkový čas: 55 minut
Doba přípravy: 25 minut
Doba vaření: 30 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (24%)
ID receptu: 3151

Ingredience

1 ks Citrony
2 ks Hřebíček mletý
1 kávová lžička Kari koření
100 g Mandle
1 polévková lžíce Mouka pšeničná hladká T 650
4 polévková lžíce Olej stolní
1 špetka Pepř černý mletý
800 g Pstruh
1 kávová lžička Sůl
1 kávová lžička Tuk

Nutriční hodnoty jedné porce

29% Kalorie 579 kcal
Kilojoule 2 423kJ
5% Sacharidy 18 g
51% Tuky 38 g
17% Sodík 340 mg
86% Bílkoviny 48 g

Pstruzi na kari postup přípravy receptu:

1

Vyčištěné pstruhy omyjeme a osušíme.

2

Do směsi na obalení smícháme hladkou mouku, sůl, mletý pepř, kari a tlučené hřebíčky. Pstruhy potřeme připravenou směsí a upečeme na rozehřátém oleji.

3

Hotové je pokapeme citronovou šťávou, obložíme zbytky citrónu nakrájeným na tenké plátky a posypeme spařenými, oloupanými a nasekanými mandlemi a opečeme na rozehřátém tuku.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
1
Palec dolu
0
5
Ověřený recept